BRI MARTIAL ARTS SELF DEFENCE - A CIVILIAN PROTECTION ART - WORKSHOP OP MAAT. WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN. PRIVE OF IN GROEPSVERBAND.

Brima Weerbaarheid. Workshop op Maat
Brima Defence. Close Combat.
Kyusho Jutsu. Vitale Punt Technieken

WAAROM BRIMA?

BRI MARTIAL ARTS SELF DEFENCE - A CIVILIAN PROTECTION ART.  
Prepare to DEFEND yourself, Sharpen your REFLEXES.
Gain CONFIDENCE as you learn KEY MARTIAL ARTS SELF DEFENCE SKILLS.

De weerbaarheidtrainingen worden verzorgd door Rob Rohrey 5e dan graadhouder Budo-Ryu Karate en 5de Dan Kodokwan Ju-Jitsu. Rob is gecertificeerd BRIMA & KYUSHO Instructeur. Rob heeft meer dan 40 jaar ervaring in karate, kyusho (drukpunten) en ju-jitsu (controle) technieken. Het is voor hem een logische stap om met zijn kennis en ervaring weerbaarheidtrainingen te geven in groepsverband. Rob geeft regelmatig weerbaarheidcursussen aan vrouwen. Hij leert hen hoe ze zich bewust te worden van hun omgeving om potentiële gevaarlijke situaties te vermijden en hoe te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met fysieke bedreiging.

stopagressieBLUE

WEERBAARHEIDSTRAININGEN VOOR IEDEREEN - WORKSHOP OP MAAT. Neem gerust CONTACT op voor meer informatie over ADVIES & TRAINING betreft Fysieke & Mentale Weerbaarheid CONTACT

 

BRIMA WEERBAARHEID MAAKT GEBRUIK VAN

  • Drukpunten techniekMet minimale kracht op vitale punten wordt zo een effectieve manier bereikt van defensieve bekwaamheid.
  • Flinch-reflex - Hierbij wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke schrikreacties van het menselijke lichaam; een zeer snelle manier om een aanval af te weren d.m.v. je eigen schrikreactie.
  • Opbreng & Controle technieken - Combinatie van Karate en Ju-Jitsu; bescherming d.m.v controle-, klem-, schop- en (wapen)afweer-technieken
  • Assertiviteit - Mentale Weerbaarheid, hierbij wordt aandacht besteed aan het in toom houden van een conflict dmv psychologisch overwicht; het bewust en zelfverzekerd optreden wat vaak doeltreffender is dan fysiek geweld.

 

BRI MARTIAL ARTS SELF DEFENCE - A CIVILIAN PROTECTION ART. 

Prepare to DEFEND yourself, Sharpen your REFLEXES. 
Gain CONFIDENCE as you learn KEY MARTIAL ARTS SELF DEFENCE SKILLS.

 

 

robcatstanceBijna dagelijks kunnen we in de krant lezen dat mensen het slachtoffer worden van een overval. Meestal is de aanvaller groter en sterker, je staat machteloos omdat je nu eenmaal niet uit wandelen gaat met een revolver op zak, het is bepaald geen aangename situatie. Weliswaar wordt zelfverdediging uit sportieve overwegingen beoefend, maar dat neemt niet weg dat het bij een aanval zekerheid biedt. We bezitten allemaal een natuurlijke drang tot zelfbehoud.

 

BRIMA WEERBAARHEID leert ons deze drang te gebruiken om er het grootst mogelijke voordeel uit te halen. Iedereen, ongeacht hoe sterk, heeft natuurlijk kwetsbaarheden. Maak gebruik van het vinden van de zwakke plekken. Richt je kracht tegen de zwakheid van je aanvaller. Het manipuleren van bv. de vinger is een effectief middel om een vervelende situatie letterlijk..naar je hand te zetten. Maak kennis met verschillende technieken om je weerbaarheid te vergroten. De zelfverdedigings-lessen van BRIMA maken o.a. gebruik van afweer- stoot- en bewegingsleer d.m.v. KATA uit het Budo-Ryu karate, controletechnieken uit het JuJitsu. Dit alles gecombineerd met drukpunten uit het Kyusho Jutsu. Je leert beter voor jezelf op te komen in situaties waarbij dat echt nodig is. Het is ook heel gezond om op deze manier in beweging te zijn. En het is vooral heel leuk om mee te doen.

 

Primaire doel van zelfverdediging is het voorkomen dat je slachtoffer wordt. Doe wat je kunt, maar zorg dat je jezelf niet verwond.

 

 

School Clinics. Stop Agressie!
BRIMA maakt ouderen weerbaarder.
Brima Defence. Vrouw Veilig.

Vaste trainingstijden

BUDO-RYU INTERNATIONAL
Hertenweg 2
4455 TL Nieuwdorp
Tel: 0113 613027
Elke dinsdagavond 19:00 - 20:00 uur

Connect With Us

twitter

Vaste trainingstijden

BRIMA DEFENCE
Hertenweg 2
4455 TL Nieuwdorp
Tel: 0113 613027
Elke dinsdagavond 20:00  - 21:00 uur

Connect With Us

twitter

© 2007 - 2018 Budo-Ryu International. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de website en artistieke werken zijn het intellectuele eigendom van budoryu-international.com. Geen enkel deel van de materialen inclusief afbeeldingen of logo's, beschikbaar op deze website, mag worden gekopieerd, gefotokopieerd, gereproduceerd, geheel of gedeeltelijk, zonder specifieke toestemming.